...

bfmedlem.dk

Velkommen til BFMEDLEM.DK

Vi har aldrig været tryggere, men samtidig har trusler aldrig før fyldt, som de gør nu. Terrorangreb, naturbrande, oversvømmelser eller voldsomme storme. Det kalder på mennesker, der kan tage ansvar og sikkert og kompetent løse de mange praktiske udfordringer, der følger med nutidens – og fremtidens – udfordringer.

Beredskabsforbundet er de frivilliges organisation. Samlingspunktet. Vi er basen, som gør, at man med ro i maven kan tage ansvar, når der er brug for det. Frivillige i de danske beredskaber forebygger, modvirker og beskytter. Og mens de gør det, sørger forbundet for et godt fundament for dem, så der altid er støtte – uanset hvilken situation, de befinder sig i.

Vi er et fællesskab – på tværs af beredskaberne. Beredskaber, der tager ansvar og gør en forskel. Hver dag. Og det er afgørende. Men forudsætningen for deres engagement er, at det er trygt og spændende – og at fagligheden er på plads. Derfor skaber vi hvert år rammerne for en række arrangementer og kurser, som skal gøre det endnu mere meningsfuldt at være frivillig i Danmarks beredskaber og gennem Borgerberedskabet.

Beredskabsforbundet hverver, støtter og samler. Med stolthed og dedikation. Så Danmark er rustet til at tage ansvar, når udfordringer i dag truer i morgen.

Beredskabsforbundet – Så du kan tage ansvar